Lumi Eyes

Lumi Eyes

beeldmerk-klein

Wat is Lumi Eyes?

Lumi Eyes is een geavanceerde behandeling die veroudering aan de huid, donkere kringen rondom de ogen en vochtwallen herstelt met polynucleotiden. Deze componenten hebben een sterk regenererend effect op de weefsels, wat zorgt voor diepe hydratatie en verjonging van de huid. Hierdoor verminderen tekenen van vermoeidheid en donkere kringen onder de ogen aanzienlijk. Hoe werkt de Lumi Eyes behandeling?

Hoe werkt de Lumi Eyes behandeling?

Lumi Eyes is ontworpen voor mesotherapie rond de ogen en de traangoot. Het injecteert polynucleotiden in de huid om beschadigde cellen te repareren en het natuurlijke regeneratieproces te stimuleren. Dit leidt tot vermindering van donkere kringen, hydratie van de huid en minder fijne lijntjes. De huid wordt gladder en strakker, zonder bijwerkingen zoals vochtophoping.

Wat zijn oorzaken van donkere kringen rondom de ogen?

  • Ongezonde voeding en andere gewoonten - Een ongezond voedingspatroon met overmatig zout en cafeïne kan leiden tot donkere kringen. Dit komt omdat zowel zout als cafeïne water in het lichaam vasthouden. Te veel roken of drinken kan er ook voor zorgen dat de vernauwde bloedvaten verzakken en gezwollen ogen veroorzaken.
  • Stress en onvoldoende slaap - Stress kan een aantal reacties in je lichaam veroorzaken, zoals: B. hormonale onevenwichtigheden en slaapstoornissen. Onvoldoende slaap vertraagt de bloedtoevoer naar uw lichaam en houdt vocht vast rond de ogen, waardoor wallen en donkere kringen ontstaan. Als je gezicht van onderen op je buik slaapt, kan het ook vocht ophopen.
  • Ondervoeding – pigmentatie en wallen rond de ogen kunnen ook te wijten zijn aan voedingstekorten in uw lichaam. Net als onvoldoende ijzer en vitamine B12 en K of andere elementen, kan de bloedstroom in uw lichaam worden vertraagd.
  • Blootstelling aan de zon - De effecten van de UV-stralen van de zon op de huid rond uw ogen zijn intenser omdat ze fijner zijn in vergelijking met de andere weefsels op uw gezicht. De verhoogde productie van melanine als gevolg van blootstelling aan de zon is ook duidelijker rond de ogen.
  • Uitdroging - Het verlies van water uit het lichaam kan de bloedstroom vertragen en ervoor zorgen dat gifstoffen en vloeistoffen zich in de huid ophopen. Dat is waarom je achter de ogen opmerkt.
  • Huilen - Emotionele stoornissen kunnen vocht en zwelling rond de ogen veroorzaken. Als je over het gebied wrijft, barsten de fijne bloedvaten, wat resulteert in donkere kringen.

Onvermijdelijke oorzaken van donkere kringen

Hoewel u sommige van de inherente triggers van donkere kringen misschien niet volledig kunt voorkomen, kunt u proberen voor uw huid te zorgen en PRP onder oogzorg te krijgen.

  • Genetische neiging - Veel mensen hebben een genetische neiging om donkere kringen onder hun ogen te ontwikkelen. Als dat zo is, kan de pigmentatie blauwachtig zijn, als gevolg van licht dat weerkaatst door de aderen onder de dunne huid. Mensen van Aziatische en Afrikaanse afkomst, met hun donkere huid, hebben de neiging om meer donkere kringen te vertonen.
  • Verouderingsproces - Naarmate u ouder wordt, verliest uw huid zijn elasticiteit en vermogen om te herstellen en te regenereren. Daarom begint het dunner te worden, waarbij de bloedvaten periorbitale donkere kringen veroorzaken.
  • Reacties op allergieën - Als u vatbaar bent voor allergieën, waarbij de bloedvaten rond uw ogen verwijden of vocht zich ophoopt, overweeg dan PRP als oogbehandeling.

Aantal benodigde behandelingen

Voor optimale resultaten wordt een reeks van 3 behandelingen met een interval van 4 weken aanbevolen. Het is ook aan te raden de behandeling twee keer per jaar te herhalen om de effecten te behouden. Na deze behandelingen ziet de huid er frisser en energieker uit, met minder zichtbare vermoeidheid en donkere kringen.

Resultaten en bijwerkingen

De resultaten van de Lumi Eyes-behandeling zijn langdurig, vooral in combinatie met een gezonde levensstijl. Er is geen hersteltijd nodig, zodat u direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Er kunnen lichte zwellingen, roodheid of blauwe plekken rond de injectieplaats optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot dagen.

Voor Wie is Lumi Eyes Geschikt?

Veel gestelde vragen

1Wat houdt de Lumi Eyes-behandeling in?
De Lumi Eyes mesotherapie- behandeling is een non-invasieve procedure waarbij een speciaal serum in de huid rond de ogen wordt geïnjecteerd. Dit serum bevat vitamines, mineralen en andere actieve ingrediënten die de huid voedt en verjongt. Lumi Eyes is vooral bekend vanwege polynucleotiden, dit zorgt voor collageen aanmaak, waardoor de fijne lijntjes en donkere kringen verminderd worden.
2Is de Lumi Eyes-behandeling veilig?
Ja, deze behandeling is veilig en effectief wanneer uitgevoerd door een gekwalificeerde professional. Het serum bevat natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de huid en geen grote bijwerkingen veroorzaken.
3Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Meestal worden 3-4 behandelingen met een interval van 4 weken aanbevolen voor de beste resultaten. Het aantal sessies kan variëren afhankelijk van individuele behoeften. De behandelaar geeft hierbij advies.
4Hoe lang duurt een behandeling?
Een Lumi Eyes-behandeling duurt doorgaans tussen de 15-20 minuten en het is mogelijk om de behandeling uit te voeren met verdovingszalf.
5Is er hersteltijd na de behandeling?
Er is nauwelijks hersteltijd nodig. Lichte zwellingen, roodheid of blauwe plekken kunnen optreden, maar verdwijnen meestal binnen enkele uren tot dagen.
6Hoe lang houden de resultaten aan?
De resultaten zijn langdurig, vooral als u een gezonde levensstijl handhaaft. Regelmatige behandelingen zijn nodig om nieuwe tekenen van veroudering te voorkomen.
7Wat is de nazorg?
Na de Lumi Eyes-behandeling kunt u direct uw normale activiteiten hervatten. Volg deze nazorginstructies om het beste resultaat te garanderen.
• Vermijd direct zonlicht gedurende 1 week na de behandeling.
• Gebruik zonnebrandcrème (SPF) om uw huid te beschermen.
• Vermijd intensieve inspanningen, sportscholen, zwembaden, sauna's en hete baden gedurende een week na de behandeling.
• Drink geen alcohol gedurende 24 uur voor- en na de behandeling.
• Gebruik geen make-up gedurende 24uur na de behandeling.
De behandelaar geeft ook uitgebreid advies omtrent de voor- en nazorg.

Ons doel

Waarom kiezen voor Clinic Noord?

Wij werken niet alleen met producten die prettig zijn, maar ook wetenschappelijk onderbouwd en uitvoerig getest. In onze kliniek hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en uiteraard staat hygiëne bij ons ook hoog in het vaandel.

Middels een uitgebreid intake gesprek bespreken wij uw wensen en stellen wij een plan op wat degelijk verschil maakt. Door goed te luisteren, de tijd te nemen en zorgvuldig te overwegen helpen wij de cliënten op weg naar een verbetering van het probleem.
We heten u van harte welkom op onze locatie!