Lemon Bottle

Lemon Bottle behandeling

beeldmerk-klein

Lemon Bottle introduceert een geavanceerde lipolyse-oplossing die ontworpen is voor zowel het gezicht als het lichaam. Dit krachtige serum voor vetvermindering combineert Riboflavine (vitamine B2) met andere hoogwaardige ingrediënten om de afbraak van vetcellen te stimuleren door het metabolisme van vet te versnellen. Het unieke aan Lemon Bottle is dat het vrijwel direct na het aanbrengen begint te werken, met minimaal ongemak en zwelling. Daarnaast is deze behandeling pijnloos.

Deze innovatieve aanpak richt zich op ongewenst vet op specifieke plaatsen op het lichaam. Lemon Bottle is doordrenkt met Bromelaïne, een enzym gewonnen uit ananas, en Riboflavine, wat bekend staat als vitamine B2. Samen bieden deze ingrediënten een krachtige formule voor gerichte vetvermindering.

Bromelaïne stimuleert lipase-activiteit, wat leidt tot de afbraak van vet in de cellen, terwijl Riboflavine een essentiële rol speelt in het vetmetabolisme. Ook bevat Lemon Bottle Lecithine, dit zorgt ervoor dat de vetcellen worden vernietigd en transporteert onnodige vetcellen. Door deze drie effectieve ingrediënten te combineren, biedt Lemon Bottle een unieke en effectieve manier om vetcellen te verminderen.

Wat Lemon Bottle onderscheidt, is de mogelijkheid om het gericht aan te brengen op de specifieke gebieden waar je vet wilt verminderen. Dit lipolyse serum kan helpen om vetcellen in de onderkin aan te pakken. Het actieve ingrediënt wordt lokaal geconcentreerd, waardoor het effectief kan werken.

Naast het bevorderen van gerichte vetvermindering heeft Lemon Bottle nog meer voordelen. Het kan de textuur van de huid verbeteren, de elasticiteit verhogen en de algehele uitstraling van de huid vernieuwen. Bovendien bevat Lemon Bottle natuurlijke ingrediënten en is vrij van parabenen en sulfaten, wat mild is voor de huid. Met dit lipolyse serum kun je niet alleen ongewenst vet aanpakken, maar ook streven naar een stralende en gezonde huid.

Lemon Bottle

Veel gestelde vragen

1Wat is Lemon Bottle?
Lemon Bottle bestaat uit een mix van natuurlijke ingrediënten zoals Riboflavine (vitamine B2), Lecithine en Bromelaïne. Lemon Bottle is een lipolyse behandeling om vetcellen in probleemgebieden af te breken. Wij behandelen alleen de onderkin met Lemon Bottle.
2Hoe werkt Lemon Bottle?
Tijdens de behandeling wordt Lemon Bottle geïnjecteerd in gebieden met overmatige vetophoping. Deze oplossing breekt de vetcellen waarna ze door het lymfestysteem het lichaam verlaten. Lemon Bottle stimuleert ook stofwisseling en de productie van collageen, waardoor de elasticiteit van uw huid wordt verbeterd en de verschijning van cellulitis wordt verminderd.
3Doet een Lemon Bottle behandeling pijn?
Ook zonder gebruik van lokale verdoving (lidocaïne) doet een behandeling niet tot nauwelijks pijn. Dit komt doordat de PH-waarde goed wordt verdragen door de huid. Andere lipolyse behandelingen kunnen pijnlijk zijn.
4Wat zijn de voordelen van Lemon Bottle?
Andere lipolyse producten zijn op zuurbasis. Naast dat het effectief is, geeft het vaak een brandend en pijnlijk gevoel en een flinke zwelling. Lemon Bottle heeft naast de vetoplossende werking verstrakkend effect op de huid. Ook de vermindering van cellulitis kan het resultaat zijn van een behandeling.
5Wie is geschikt voor een behandeling?
Voor deze behandeling moet je18 jaar of ouder zijn. Het is ook belangrijk om te weten of je allergisch bent voor ananas. Mocht je dit zijn, wordt deze behandeling afgeraden. Twijfel je of deze behandeling voor jou geschikt is, raadpleeg altijd de behandelaar. Tijdens de eerste afspraak wordt altijd een gezondheidsformulier ingevuld.
6Hoeveel behandelingen heb je nodig?
Het is per persoon verschillend. Vaak zie je al na 1 behandeling resultaat. Er wordt over het algemeen 3 behandelingen met interval van 10 dagen geadviseerd. In de meeste gevallen zie je na 24 uur al resultaat. Wanneer je resultaat ziet, is dit blijvend.
7Zit er in lemonbottle PPC (phosphatidylcholine) of bestandelen zoals steroïden of Natriumdeoxycholaat toegevoegd?
Nee, en ook hormonen zoals steroïden en toevoegingen zoals Natriumdeoxycholaat zijn geen onderdeel van Lemon Bottle.
8Wat kun je verwachten na een lemonbottle behandeling?
Na de behandeling met Lemon Bottle ervaar je kort een minimaal brandend gevoel. Daarnaast krijg je na de behandeling weinig tot geen zwelling en snel resultaat. Je zult de eerste resultaten na 24 uur tot 1 week al zien. Belangrijk is om minimaal 2 liter water dagelijks te drinken.

Ons doel

Waarom kiezen voor Clinic Noord?

Wij werken niet alleen met producten die prettig zijn, maar ook wetenschappelijk onderbouwd en uitvoerig getest. In onze kliniek hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en uiteraard staat hygiëne bij ons ook hoog in het vaandel.

Middels een uitgebreid intake gesprek bespreken wij uw wensen en stellen wij een plan op wat degelijk verschil maakt. Door goed te luisteren, de tijd te nemen en zorgvuldig te overwegen helpen wij de cliënten op weg naar een verbetering van het probleem.
We heten u van harte welkom op onze locatie!